Recurve pilbågar

Recurve pilbågar. Vi kan erbjuda dig som kund ett stort utbud av mycket prisvärda recurve pilbågar för barn och vuxna.

När du väljer någon av våra recurve bågar så är det viktigt att du väljer en båge med dragstyrka (pound) och längd på bågen anpassad för skytten. Ju högre dragstyrka (pound) pilbågen har desto mer styrka krävs av bågen för att spänna den.

Våra recurve pilbågar används för sportskytte och tävlingsskytte på klubb för bågskytte. Recurve pilbåge är det du skall välja om du skall börja med pilbågs skytte i en klubb.

Horse recurve pilbåge i ett komplett startpaket med alla tillbehör du behöver för bågskyttet!

En perfekt nybörjar pilbåge för ungdomar & vuxna som vill ha bågskytte som hobby. Bågen har en läcker svart färg med ett skönt grepp för din hand.

Bågen är i samma design som medeltidens pilbågar, exempel som användes av Robin Hood. Bågen kommer med strängen färdig monterad.

Tekniska data:

Recurve båge
Vikt 1200g
Total längd 120 cm
Dragstyrka 20 lbs / 9 kg
Pilhastighet 85 fps / 93,3 km/h
Metallstock & Glasfiberlemmar
Färg Svart

Medföljer: 2st pilar med stålspets och pilhållare.
Armskydd & finger skydd.
Justerbart sikte.

En mycket prisvärd recurve pilbåge av högsta kvalité, lämplig för alla som vill ha bågskytte som hobby samt bågen fungerar även utmärkt för bågskytte på klubb och tävlingar!

Med Apollo recurve pilbåge får du en båge med utmärkta skjutegenskaper som kan användas av både ungdomar och vuxna. Bågen ligger väldigt skönt i handen och ger skytten utmärkt precision.

*Bågen levereras i ett komplett startpaket med båge, sträng, sikte, pilhylla, 3st kolfiberpilar 30″ och 1st Finger Tab!

Pilbågen är tredelad med handsektion med skönt grepp för handen, pilbågen monteras snabbt och enkelt. Pilsträng, sikte och pilhylla medföljer.

Bågstyrkan kan ändras enkelt med instegsnyckel mellan 20 – 30 lbs där 30 lbs är maxstyrka. Pilbågen skjuter i cirka 146 km/h på maxstyrkan.

Tekniska specifikationer:

Vikt: 1600g, Längd: 1540mm. Draglängd: 20-30″.

Medföljer: Båge, sträng, sikte, pilhylla, 3st kolfiberpilar 30″, 1st Finger Tab.