RAGIM WOLF LÅNGBÅGE – 68 TUM

Den perfekta bågen för den som vill ha lite mer kvalitetskänsla. Den här långbågen går att se i händerna på många tävlingsskyttar i Sverige. Bågen är tillverkad i Korea, där bågskytte är en nationalsport och ett stort kunnande finns inom tillverkning.

SLB långbågen är designad efter de engelska långbågarna och tillverkas i ett stycke limträ för bästa prestanda. Bågen levereras med sträng som standard. En given drömbåge för många roliga skjuttävlingar!

Vikt: 618g, Längd: 1767mm. Draglängd: 20-32″. Tänk på att aldrig dra upp pilbågen utan pil och avfyra.

Tekniska specifikationer
Vikt: 618g
Totallängd: 1767mm
Pilval: 30″ aluminium eller kolfiberpilar
Bågstyrka: 30lbs[30-50ibs]
Draglängd: 20-32″
Typ av båge: Långbåge
Konstruktion: Trä/Glasfiber

Titta gärna på långbågen i vår butik i Malmö.